Geen toeschouwers zondag 27-9-2020 bij SVVV Taurus - SC Emma

Beste,

Komende zondag komt u met SC Emma bij ons op bezoek voor weer een van de eerste wedstrijden van het seizoen. I.v.m. met corona zijn er ook bij ons op het sportcomplex enkele maatregelen waar wij ons aan moeten houden.

Om ook op het sportcomplex de 1,5 meter te kunnen bewaren mag er maar een beperkt aantal mensen aanwezig zijn. Om zoveel mogelijk van het reguliere sportaanbod te kunnen blijven organiseren is het bezoeken van het sportcomplex als toeschouwer bij een wedstrijd momenteel helaas niet toegestaan.

Voor meer informatie: https://www.tudelft.nl/2020/x/handhaving-vastgestelde-coronamaatregelen/

Verder wordt er gewerkt aan een rooster waarbij alle bezoekende partijen twee kleedkamers per team krijgen toegewezen, zodat teamleden hier onderling afstand kunnen houden. Hierbij wordt ervan uitgegaan dat teams max. 30 minuten van te voren in de kleedkamer kunnen en uiterlijk 30 minuten na de wedstrijd de kleedkamer weer verlaten. Wij verzoeken u dan ook niet eerder dan 30 minuten voor aanvang van de wedstrijd op het sportcomplex te arriveren. Mocht het toewijzen van kleedkamers onverhoopt niet lukken dan zullen wij u hier nog van op de hoogte brengen!

Als laatst is het vanzelfsprekend dat ook op en rond het sportcomplex de richtlijnen van het RIVM gelden en hopen we dat ook u zich daar zo veel mogelijk aan probeert te houden.

Richtlijnen RIVM: https://www.rivm.nl/coronavirus-covid-19


Het is natuurlijk jammer dat het niet met publiek kan maar we hopen er zondag toch een mooie wedstrijd van te kunnen maken! Mocht u nog vragen hebben horen wij dat graag.

Met vriendelijke groet,

Thomas te Lintelo

S.V.V.V. Taurus


(E): svvvtaurus@gmail.com

(W): http://www.svvvtaurus.nl

Deel dit met je vrienden!