Update John van Slooten

Hierbij wil ik iedereen bedanken voor de berichtjes,kaartjes, presentjes,bloemen,fruitmand, kaartjes,bezoek wat ik de afgelopen periode heb mogen ontvangen, doet me goed en heeft me echt geraakt.

1e week na de operatie menig traantje gelaten maar absoluut geen pijn gehad, meer van de spanning en wat er gaat terugkomen in linker oog.

Afgelopen maandag weer voor controle geweest in het Oogziekenhuis Rotterdam en over 4 weken ( 7juli) weer controle en gaat men scan maken van het linker oog.

Wel is me al verteld dat het zicht linkeroog niet zal terug komen zoals het is geweest en verder prognose is er niet dus gewoon afwachten , ook staat me linkeroog nog een staar operatie te wachten als dit achter de rug is.

Nogmaals iedereen bedankt, alle aandacht van iedereen heeft me goed gedaan en nog steeds.

John van Slooten

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Afgelopen maandag 25-05 is John van Slooten geopereerd in het oogziekenhuis te Rotterdam.

Door zijn afgescheurde netvlies had John nog maar 10% zicht. De operatie is geslaagd maar de arts kan nog niet zeggen in hoeverre zijn zicht weer terugkeert.

Dit hoort hij hopelijk volgende maand als hij weer op controle moet.

Laten we allen voor John duimen dat het nog goed komt en hem veel sterkte toewensen.

Nogmaals het verzoek om John niet lastig te vallen met Emma perikelen.

Het bestuur

Deel dit met je vrienden!