Update van Bestuur

Beste leden,

Ondertussen rolt de bal weer en hebben de meeste teams de eerste wedstrijden al achter de rug in het bekertoernooi.

Zowel het eerste dames- als 1e herenteam alsook de ZA3, ZA4 en ZO 4 hebben zich moeiteloos geplaatst voor de volgende ronde.

Zoals de meesten wel gemerkt hebben zijn de werkzaamheden voor ons kunstgrasveld begonnen. Een lang gekoesterde wens van onze vereniging gaat na jaren eindelijk in vervulling.

Door deze werkzaamheden zal ieder lid de komende weken enige hinder ondervinden bij het betreden van ons complex en tijdens de trainingen. Zoals al eerder geschreven is er ongeveer 2/3 van ons trainingsveld beschikbaar en zullen we ons dus allemaal aan moeten passen tijdens de trainingen. Het is even niet anders, maar……….we krijgen er iets heel moois voor terug. Het nieuwste van het nieuwste kunstgrasveld met ledverlichting waar we oprecht trots op mogen zijn.

Namens het bestuur allemaal alvast bedankt voor jullie begrip.

Het is leuk om te vermelden dat we de laatste weken behoorlijk wat nieuwe leden hebben kunnen toevoegen aan de onze club. Zo is er een 2e dartteam bijgekomen die ook op vrijdagavonden bij ons in de kantine competitie gaat spelen.

Ook zijn er weer veel gestopte meiden begonnen met trainen en heeft onze jeugdafdeling gelukkig weer een flink aantal jongens en meisjes er bij gekregen in de leeftijdsklasse van 6 tot 12 jaar. Ook het aantal kabouters groeit gestaag.

Vanaf deze week gaat er om de week op woensdagavond nog een band bij ons in de kantine oefenen. Welkom allemaal en hopelijk voelt iedereen zich snel thuis.

Volgend jaar bestaat onze club 110 jaar. Als de wereld weer normaal is gaan we hier zeker iets voor alle leden mee doen. Achter de schermen zijn er al wat ideetjes waar jullie later meer info over krijgen.

Vanaf het volgende stukje van het bestuur zal onze voorzitter zelf weer de stukjes verzorgen. Hij is ondertussen weer aardig de oude. Gelukkig maar.

Leon Steenbakker.

Deel dit met je vrienden!