Update van Bestuur + Trainingsfaciliteiten

Beste leden,

Zoals bijna iedereen snakt ondergetekende ook naar het einde van deze ellenlange crisis. We zijn het lange wachten allemaal zat.

Maar helaas zijn we er nog niet uit zolang de besmettingen toe blijven nemen en het aantal mensen in het ziekenhuis ook blijft stijgen. Laten we hopen dat het vaccineren snel gaat en dan de normale draad weer op kunnen pakken.

Door de avondklok was het moeilijk om iedereen fatsoenlijk te kunnen laten trainen. Helaas waren we genoodzaakt om alle trainingen tussen 19.00 en 20.30 uur te proppen. Hat was behelpen en gelukkig zijn we daar redelijk doorheen gekomen met ieders begrip.

Gelukkig gaat na dit weekend de zomertijd in en schuift de avondklok een uurtje door. Hierdoor hebben we aanzienlijk meer trainingsmogelijkheden. We kunnen nu tussen 19.00 en 21.30 uur trainingen verzorgen en we kunnen ook weer gebruik maken van ons 2e veld. Graag willen we de elftalleiders vragen om zoveel mogelijk onderling de trainingstijden op elkaar af te stemmen. Waarschijnlijk is dit niet nodig omdat we na dit weekend de beschikking hebben over 2 hele velden waar op getraind kan worden.

Verder zijn er nog diverse ontwikkelingen op ons sportpark. Vanaf volgende begin april wordt ons 3e veld een kwartslag gedraaid. Ik ben met de gemeente bezig om te kijken of we de oude verlichting kunnen verplaatsen naar het nieuwe veld, Gelukkig zitten daar welwillende mensen die volop meedenken over onze idee├źn. Wordt vervolgt zodra er meer informatie is.

Ook zijn we bezig om samen met de gemeente en diverse jeugdinstanties om kinderen bijles te geven na schooltijd. Na deze lessen kunnen ze gaan meetrainen met onze jeugdteams en hierdoor worden ze automatisch lid van onze vereniging. Dit kan een zeer interessante ontwikkeling zijn voor onze club. Hiervoor zoeken we wel een jeugdkader om dit alles in goede banen te leiden want met de huidige minimale bestuur bezetting gaat dit niet lukken. Syriel Venloo is de drijvende kracht achter dit project.

Vanaf april hopen we toestemming te krijgen van de gemeente ( ivm de geldende coronaregels) om een aantal dagdelen in de week gehandicapten van de ASVZ een dagbesteding aan te bieden. Via ons 2e elftal speler Aykut is het verzoek binnengekomen en werd gelijk warm onthaald.

Zeer positief is het aantal (jeugd) leden wat nieuw is bij onze vereniging. Als je je verveelt kom dan eens op een zaterdagochtend kijken naar de kaboutertraining. Daar wordt je weer vrolijk van.

Waar je ook vrolijk van wordt zijn de vele reclamedoeken die langs ons hoofdveld hangen. Het ziet er zeer professioneel uit. Alleen is op dit moment de kwaliteit van de reclameborden een bron van ergernis. Als zelfs onze voorzitter met zijn chocoladebeen van 25 mtr afstand een gat in een reclamebord kan schieten wil wat zeggen over de kwaliteit van de borden.

Als er leden zijn die op- of aanmerkingen (positief of negatief) hebben kunnen ze altijd een mailtje sturen naar bestuur@scemma.nl Helaas is het nog niet mogelijk om ons traditionele inloopuurtje te houden.

Namens het bestuur

Leon.

Deel dit met je vrienden!