Update van Bestuur

Beste leden,

In deze voor veel leden zware periode willen wij als bestuur jullie een update geven van wat er de laatste maanden zich heeft afgespeeld bij onze vereniging. Het belangrijkste is het nieuws over de gezondheid van 2 vooraanstaande leden van onze club, Edwin Riet en Leo Teunissen. Edwin gaat een vervelende zware periode tegemoet en wij wensen hem en zijn naasten daar heel veel sterkte mee. In gedachten zijn we bij jullie.

Gelukkig gaat het met onze voorzitter Leo voorzichtig weer de goeie kant op na een pittige hartoperatie. Hij begint al weer praatjes te krijgen. Rustig aan ouwe en we willen je voorlopig niet zien op de club totdat je weer hersteld bent.

Verder moeten wij als bestuur jullie ook bedanken voor jullie steun aan onze club. Gelukkig blijven verreweg de meeste leden trouw hun contributie betalen waardoor wij ook onze doorlopende kosten kunnen blijven betalen en hierdoor ons hoofd boven water kunnen houden. Ook een extra bedankje voor de mannen die het oud papier blijven ophalen. Door het afhaken van een sportclub is er de komende maanden een wijkje bij gekomen waardoor we wat extra geld binnen halen in deze financiƫle moeilijke periode. Grote klasse mannen. Ook onze trouwe klusploeg heeft niet stil gezeten en hebben de kantine flink onder handen genomen. Zo is oa de kantine opnieuw geschilderd en is het rookhok omgebouwd tot een opslagplek voor kleding en materialen. Bedankt mannen !!!

Gelukkig zijn er ondertussen ook weer wat bewegingen op en rond het veld. Zo is er afgelopen week voor het eerst weer getraind door onze kabouters en gaan vanaf maandag de overige jeugd en senioren weer starten onder de strenge regels. Maar er kan weer wat gedaan worden en dat is voorlopig het belangrijkste.

Afgelopen week is er weer contact geweest met een afvaardiging van de gemeente om over het kunstgras te overleggen. We zijn weer een klein stapje verder in de afrondende fase en hopen binnen een aantal weken met meer duidelijkheid te komen. Onze gesprekspartners van de gemeente zijn gelukkig zeer welwillend en meedenkend met onze club en snappen de frustratie bij veel leden.

Hopelijk tot snel allemaal en zorg goed voor elkaar.

Namens bestuur,

Leon Steenbakker

Deel dit met je vrienden!