Van de Voorzitter: Kledingsponsor.

Beste Leden,

Hier even een update inzake ons 6-jarig contract met Jartazi. Zoals jullie hebben begrepen zijn de leveringen van onze bestellingen ietwat vertraagd.

Andere clubs zoals FC Dordrecht zijn overgestapt vanwege het simpele feit dat zij niet bereikbaar waren en zoals de geruchten luiden: in staat van Faillissement zouden zijn.

Via de tussenpersoon Jomi Sportswear is veelvuldig en intensief contact geweest hoe nu verder te gaan. Na vorige week zou de directeur van Jartazi contact met hem opnemen doch dat is niet gebeurd. Alweer een handeling van onvermogen. In onderling overleg is besloten met een andere leverancier in zee te gaan en dit betreft: Craft Sportswear. Wel hebben wij gevraagd er spoed achter te zetten omdat onze elftallen al ruim 6 maanden wachten en dan heb ik het nog niet over de jeugd dat duurt nu al 8 maanden. (en niemand zit te wachten als er een seniorenelftal (lees Emma zaterdag-5) alleen gekleed in een te kleine tanga slip het veld op rent). Wij hebben gekozen voor een mooi tenue (geen special dat duurt alleen maar langer) en zullen dit shirt zo spoedig mogelijk aan jullie presenteren.

Excuses voor het oponthoud ( er werd zelfs geappt tijdens onze lock-down bezigheid: scrabbelen tot dat het orgasme erop volgt-scheelt weer een hoogtepunt). Maar serieus nu de verwachting is dat over een paar weken jullie ietwat verzwakte spierbundels weer de strijd aan kunnen binden met echte tegenstanders hopen we dat leveringen snel zullen volgen.

Enkele weetjes van de laatste weken:

- Cor Rietdijk wachtende is op een heupherstel operatie, Cor namens een ieder sterkte kerel

- de selectie de training weer hervat heeft in groepsverband en waar bleek de opkomst fenomenaal te noemen is, mannen en staf grote klasse. - Dinky ook een huwelijkscrisis heeft overleefd en hoopt weer zoveel mogelijk wedstrijdjes te fluiten.

- Onze ex-leverancier van de inferieure reclameborden voor de zoveelste keer het laat afweten en niet aansprakelijk wenst te zijn voor schade aan onze ballenvanger ( als er storm op komst is dienen de doeken te worden verwijderd-knap als je dat van te voren weet)

- we overgestapt zijn naar Lettereffect waar de service en behandeling voortreffelijk zijn.

-Gerrit van der Mijle ,Ton van Eijsden en Cees Bakker na ontwenningsverschijnselen zich weer volledig kunnen storten op hun favoriete drankje.

- Peter Riet niet meer gezien is, dus daar heb ik geen nieuwtje over

- De voorzitter een nieuw dieet heeft ontdekt: het dieet van Sluys, hetgeen inhoudt zoveel mogelijk seks maar dan niet thuis (het wil nog niet vlotten).

Gekheid op een stokje dames en heren, namens het bestuur zien we jullie spoedig weer op ons mooie complex.

Met sportieve groeten,

Jullie voorzitter Leo Teunissen.

Deel dit met je vrienden!