We mogen weer !!

Na een lange periode van alleen maar trainen en onderlinge wedstrijdjes spelen mogen we weer echte wedstrijden gaan spelen.

Ook kan de kantine, met enkele beperkingen, weer open.

Net als jullie heeft het bestuur dit allemaal ook zeer gemist.

De laatste maanden is er ondanks de voetballoze periode door diverse bestuursleden veel werk verzet. Zo zijn er gelukkig vele tientallen nieuwe leden bijgekomen. Zowel bij de jeugd, heren en dames senioren zien we een zeer sterke toename van leden. Allemaal van harte welkom bij onze gezellige club en we gaan er samen iets moois van maken. Om toch nog enkele teams extra te kunnen samenstellen zijn we nog op zoek naar enkele meisjes voor ons O-13 team en enkele jongens voor ons O-15 team. Begeleiding hebben we al voor beide teams nu nog een paar spelers.

We hopen na de zomer te kunnen starten met 11 seniorenteams en 7 a 8 jeugdteams. Dit is ten opzichte van de laatste 5 jaar zeer positief nieuws en laat zien dat wij als club op de goede weg zijn.

Ook de naschoolse opvang van Cyriel Venloo begint zijn vruchten af te werpen. Al 10 tot 15 kinderen weten de weg te vinden naar onze kantine voor bijscholing, een gezonde hap van de Lidl en na afloop een training. Door Dordt Sport en de stichting van Cyriel wordt er op zaterdag 26 juni een sportdag georganiseerd voor kinderen met autisme. Hier hebben we nog hulp bij nodig om dit in goede banen te laten lopen.

Zoals jullie zien is Emma meer dan alleen voetbal en laten we ons maatschappelijk betrokken gezicht zien.

Ook zijn ze vorige maand begonnen met de aanleg van ons nieuwe 3e veld. Deze maand zal het werk afgerond moeten zijn zodat we vanaf het najaar met verlichting ook gebruik kunnen gaan maken van dit veld. Hierdoor ontstaat er ook een extra mogelijk om in geval van nood uit te wijken voor een training. Vanaf September mag alleen de jeugd gebruik maken van dit veld daarna volgen de senioren.

Onlangs heeft onze opper klusser ( opa ) Dirk Stam aangegeven zijn kluswerkzaamheden neer te gaan leggen. Ivm zijn hoge leeftijd gaat hij een stapje terug doen. Iets wat wij zeer goed begrijpen want wat hij als dikke 80plusser allemaal heeft gedaan heeft voor onze club verdiend een dikke pluim. Ook gaf good old Jan van der Laan aan te stoppen met zijn werkzaamheden voor onze club. Beide bedankt voor jullie grote inzet voor onze vereniging !!!!!

Doordat wij als vereniging flink groeien qua leden hebben we met spoed handjes nodig om de club draaiende te kunnen houden. Met de huidige groep bestuursleden/vrijwilligers gaat dat echt niet meer lukken. Elke keer een beroep doen op dezelfde personen is ook niet leuk.

Hierdoor zijn we met spoed op zoek naar:

- Klusjesmannen/vrouwen

- Leden Sponsorcommissie

- Handjes achter de bar / keuken

- Leden Jeu de Boules commissie

- Jeugdcommissie / jeugdtrainers

Indien je interesse hebt in één van deze taken neem dan contact op met ons: bestuur@scemma.nl

Nu de kantine opengaat zal het bestuur leden persoonlijk gaan benaderen om hand en spantdiensten te gaan doen voor onze club.

Ga eens bij jezelf na of je een paar uurtjes per maand kan missen om de club draaiende te houden. Elk handje is welkom.

Deel dit met je vrienden!