Wedstrijdverslag SC Gastel -SC Emma (Uitslag 4-0)

Derdeklasser Emma beleefde een teleurstellende zondag in Noord-Brabant. Bij SC Gastel, dat zichzelf kampioensaspiraties heeft opgelegd, werd met 4-0 verloren.
Randy van Eden doet verslag namens SC Emma: ‘Van te voren was al bekend dat dit een lastige tegenstander zou zijn. Gastel is een ploeg met ervaring en veel fysieke spelers in het elftal. Vanaf minuut één waren zij al feller en vooral irritant met veel praten en overtredingen. Na drie minuten keken wij al tegen een 1-0 achterstand aan. De wedstrijd werd alleen maar slechter en vervelender. De scheidsrechter gaf Gastel een penalty nadat de bal tegen een arm geschoten werd. Onze armen kunnen wij moeilijk van ons lichaam verwijderen, maar volgens de scheidsrechter kan dit wel: 2-0. Gastel maakte voor rust nog 3-0. Even hierna ging Michel van Pelt 1 op 1 met de keeper, maar werd net buiten de 16 neergehaald. De scheidsrechter gaf hier geel voor, in elk andere wedstrijd zou dit gewoon rood zijn geweest’.
Randy van Eden over het tweede bedrijf: ‘De tweede helft hebben we geprobeerd zo snel mogelijk een goal te maken, echter bleef die te lang uit. Hierdoor gingen de kopjes al snel naar beneden en dat resulteerde in een eigen doelpunt van Mo, een van de weinige van onze spelers die wel zijn niveau haalde vandaag. We verliezen deze wedstrijd met 4-0 en dat hebben we helemaal aan onszelf te wijten.
Geen juiste instelling, geen mentaliteit, geen voetbal - we zijn echt door het ijs gezakt vandaag. Vanaf nu de rug rechten en de schouders eronder zetten met zijn allen, dan komt het vast weer goed’.